Tap på tross av pangstart
Posted in FotballNyheter

Lørdag 14.september var det duket for ny kamp i vanviks 4.divisjons avdeling. Denne gang gikk turen til Verdalsområde, nærmere bestemt Vuku. Hjemmelaget lå før kampen på en 6.plass med 22 poeng og god klaring ned til nedrykksstriden. Våre menn i hvitt og blått var derimot desperate etter poeng for å komme seg ut av den beryktede nedrykkskampen. Her skulle det altså ikke være noe i veien med motivasjonen for å ta med seg noe hjem fra Vuku. Dette er også den hjemvendte sønn, Sander Opheim sin første Vanvik kamp siden 2016.

Kampen starter forrykende og vi tar ledelsen allerede etter 30 sekunder. Martin blir spilt fri i Vukus 16 meter, tar med seg ballen forbi en forsvarer og hamrer inn 1-0. Pangstart!

Men vi klarer ikke og ri på den gode starten og Vuku får gjentatte ganger komme til sjanser på eget gress. Hjemmelaget er hissige på lange baller i bakrom og disse klarer vi ikke helt å demme opp for. Det resulterer i at hjemmelaget får kjempet seg inn i kampen og satt 3 baller bak vår burvokter Bernard Roten. Vi får likevel satt inn en redusering rett før pause ved Robert Solstad. Lagene altså til garderobene for å samle troppene på stillingen 3-2 til Vuku.

Andreomgang starter også oppløftene og vi klarer og ta tak i ballen og dominerer banespillet den første halvdelen av omgangen, men vi makter ikke å komme til de store sjansene. Da ble det ekstra tungt når Vuku får satt inn 4-2 på ett heldig skudd som via kaptein Håkon og i mål. Kampen ender 4-2 og null poeng med hjem til Fosen.