Serieavslutning 4. divisjon
Posted in FotballNyheter

Søndag den 20. oktober var det klart for sesongens siste seriekamp mot Namsos på skavelmyra. Vanvik leverte en meget sterk kamp mot Rørvik forrige helg, men som dessverre endte 2-1 til Rørvik. Før kampen lå Vanvik på nedrykksplass, mens Namsos allerede hadde sikret fjerdeplassen. For å unngå nedrykk var Vanvik avhengig av seier mot Namsos og at Rørvik vant mot Charlottenlund, samt ta igjen en målforskjell på 15 mål.

Vanvik starter kampen med et mål om å ta igjen målforskjellen. Med en formasjon som lignet på en 3-4-1-2, gikk Vanvik ut i 100. Allerede etter 23 minutter scorer Daniel Raudberget for Vanvik. Dessverre reduserer Namsos 2 minutter senere. Vanvik står høyt og stresser motstanderne. I det 29. spilleminutt får de betalt for det høye presset. Stian Solstad setter ballen elegant i mål! Etter målet blir det veldig mye frem og tilbake. Begge lag produserer en del sjanser, men i det 42 minutt header Håkon Fjeldvær ballen i mål og Vanvik går til pause på stillingen 3-1.

Andre omgang er preget av veldig mye stopp i spillet og Vanvik sliter med å finne den gode flyten fra første omgang. Namsos kommer litt mer inn i kampen og det blir en stillingskrig gjennom hele omgangen. Vanvik er frempå flere ganger, men resulterer dessverre ikke i mål. I det 69. spilleminutt scorer Namsos. Vanviks gutter klarer å holde Namsos unna resten av kampen og avslutter sesongen 2019 med en sterk 3-2 seier.

Kampen mellom Charlottenlund og Rørvik endte dessverre 2-2. Vanvik avslutter sesongen under nedrykksstreken med sine 23 poeng, og må derfor belage seg på 5.divisjon til neste sesong.