Vårsesongens siste kamp endte med tap
Posted in FotballNyheter

I siste kamp for vårsesongen i fjerde divisjon tok Vanvik turen 15 mil nordover. Stoppested for bussen var Namsos. Stemningen på vei oppover var upåklagelig og det så ut til at alle var lysten på å revansjere tapet mot Rørvik.

Første omgang starter jevnspilt, med noen halvfarligheter begge veier. Hjemmelaget fikk hull på byllen etter 26 minutter. Bare minutter senere får Vanvik straffespark, etter Aleks ble dyttet overende i en hodeduell. Martin står klar og skyter til venstre, keeper går tidlig og dessverre riktig vei og får slått ballen ut til corner. For å gjøre vondt verre så scorer Namsos på nytt like etterpå. Målene kommer på grunn av ukonsentrasjon i det defensive spillet av Vanvik.

Seks minutter før pause får Vanvik et hjørnespark. Jørgen slår inn, og rett på panna til Stian som nikker inn ballen i nettet etter en duell på 5 meter. Redusering og 2-1 så ut til å være alt som skulle skje før pause, men det ble mer. Henrik Waterloo (Water) får en mulighet til å ta et raskt frispark, og skyter ballen rett i Namsos’ kaptein som blokkerte ballbanen med hensikt. Som blir ganske hardt straffet siden dommer ikke ser ut til å vite at han allerede hadde fått servert et gult kort. To gule og marsjordre ble det uansett, selv om det ble protestert brukbart fra kapteinen og de fremmøtte tilskuerne mot dommeren.

Andre omgang starter for Vanviks del. Vi får trillet ball og kommet til sjanser. Dessverre får Namsos inn ytterligere et mål etter et raid og velplassert skudd fra deres ving. Da så det ut til at flere resignerte og vi klarte aldri å slå tilbake. Sluttresultatet endte 5-1.

I tillegg til å ha et par mann utilgjengelig til dagens kamp, måtte vi også gjøre et par bytter i løpet av kampen på grunn av skader.

Nå må sommerferien brukes godt for å gjenreise Fort Skavelmyra til høsten. Selv om vi nå er under streken så har vi full mulighet til å gjøre noe med det når sesongen starter igjen. Må også minne om at til høsten spilles 7 av 11 kamper på hjemmebane. Så det er bare å møte opp når det sparkes i gang igjen den 12. august mot Levanger 2 hjemme på Skavelmyra!