Byåsen dominerte i Vanvikan Indoor
Posted in FotballNyheterVanvikan Indoor

Byåsen dominerte i Vanvikan Indoor

Lørdag 20. januar ble Vanvikan Indoor for klassen herrer senior arrangert i Vanvikanhallen. Byåsen Toppfotball stilte med 2 lag fra sin rekruttavdeling, og de rødkledde fra Trondheim vest sikret seg like godt begge finaleplassene i årets turnering. Både Byåsen 1 og Byåsen 2 gikk ubeseiret gjennom gruppespill og semifinaler, og i finalen måtte det straffesparkkonkurranse til for å skille lagene. I straffesparkkonkurranse trakk Byåsen 1 det lengste strået og kunne feire seieren i årets turnering.

Vertene Vanvik stilte med 3 lag i årets turnering og Vanvik 1 var sammen med Flatås de nærmeste til å utfordre Byåsen, men begge lag måtte gi tapt i semifinalene.

Vi gratulerer Byåsen med seieren og takke alle lag for deltagelsen!

RESULTATER VANVIKAN INDOOR 2018

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart