Flatås til topps i Vanvikan Indoor
Posted in FotballNyheterVanvikan Indoor

Flatås til topps i Vanvikan Indoor

Søndag 20. januar arrangerte Vanvikan Indoor turnering for senior damer. Det var totalt 13 lag, som var fordelt på 3 grupper. Etter god fotball gjennom hele turneringen, fikk vi oppleve en nervepirrende semifinale mellom Nardo FK1 og Strindheim IL 1. Det måtte straffekonkurranse til for å skille lagene. Det endte med seier til Nardo FK 1 etter at lagene måtte ta 9 straffespark hver! I finalen var Flatås det sterkeste laget og slo Nardo FK 1-0.

Toppscorertittelen måtte deles mellom Elise Mjøen og Pia Elise Lien, med 4 mål hver.

Vi vil takke alle lagene for deltakelsen i årets Vanvikan Indoor og en stor gratulasjon til vinnerne Flatås IL.

Resultater Vanvikan Indoor – Damer

Toppscorerne

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart