Posted in FotballNyheter

Referat: Vanvik – Ørland

Søndag 3. oktober var det klart for et Fosen-oppgjør mellom Vanvik og Ørland på Skavelmyra.

Første omgang ble en jevn affære hvor begge lag fikk noen sjanser til å gå opp i ledelsen.

Vanvik var derimot det første laget som lyktes i å score. Etter 23 minutter fant Robert Solstad nettmaskene etter litt klabb og babb inne i feltet på en corner slått av Jørgen Skjærvø Kvitland. Det ble også førsteomgangens eneste mål.

Etter 63 minutter får Ørland en billig straffe etter at undertegnede var litt for sterk i en skulder mot skulder-duell mot en Ørland-spiller. Tommy Schjølberg er sikker på straffen, og det står 1-1. Dette fører til at Vanvik blir nødt til å ta mer tak i kampen. Da det var gått 76 minutter slår Martin Buaune Fjeldvær et frispark inn i mot Kristian Lyng-Jørgensen, som forøvrig spilte sin første kamp for sesongen. Kristian blir felt av Ørland sin keeper, og får straffe. Martin setter straffesparket, og Vanvik er igjen i ledelsen.

Etter 87 minutter trodde vi at Aleksander Solheim Waterloo punkterte kampen da han satte inn 3-1. Men like etterpå klarte Ørland å score på et innlegg som treffer en medspiller som er godt plassert inne i boksen.

Heldigvis klarte ikke Ørland å produsere noe mer, så kampen endte med nok en seier, 3-2. Dette var årets siste hjemmekamp på Skavelmyra. Siste hjemmekamp er lørdag 23. oktober 14:00 på Stadsbygd mot serieleder Strindheim 2.

Fredag 15. oktober spiller vi årets siste bortekamp mot Nationalkameratene på Hallset i Trondheim kl. 20:00. Vanvik kjemper mot Nationalkameratene om andreplassen på tabellen, så dette blir et meget spennende oppgjør.