Posted in FotballNyheter

Referat: Vanvik – Flatås (7-1)

Det var duket for «Friday Night Football» den 26. august på Skavelmyra mellom Vanvik og Flatås.

Etter bare syv minutter får Vanvik en corner, som Martin Fjeldvær skrur direkte inn med det særdeles velkjente venstrebenet sitt. Vanvik fortsetter å være det beste laget, men trøbler litt med spillet og konvertere sjanser til mål. Men etter 36 minutter begynner ketchup-effekten å komme da Jørgen Kvitland øker til 2-0. Like etterpå, i det 40. spilleminutt, scorer Sander Opheim. Til pause står det 3-0. I pausen bestemmer vi oss for å kjøre på videre for å forbedre målforskjellen. Etter 61 minutter scorer Sander Opheim sitt andre mål for dagen i sin uvante spissposisjon. Den uvante spissposisjonen sørger for en god del offsider, men det lukter flere mål av spissen. Dessverre røk nullen for Vanvik i det 68. minutt da Flatås scorer på en corner etter litt klabb og babb i feltet. I det 76. spilleminutt øker Martin Fjeldvær til 5-1, og Vanvik er tilbake på sporet.

Helt på slutten av kampen renner det inn to mål til scoret av Sander Opheim og Erling Hagen. Dermed fullførte Sander Opheim hattricket i sykdomsfraværet til vår faste spiss, Robert Solstad. Da dommeren blåste sluttsignalet var stillinga 7-1.

Neste kamp på Skavelmyra er allerede torsdag 1. september kl. 19:00 mot Åfjord. Da vil Vanvik prøve å revansjere det sure tapet på overtid tidlig i vår. Dette var den siste kampen for Sander Opheim før han reiser over til balløya, nærmere bestemt Bournemouth for å studere medisin. Vi takker Sander for sitt veldig sterke bidrag så langt i sesongen, og håper å se han tilbake som fastlege om noen år. Kanskje kan han redde Bournemouth fra nedrykk i Premier League også?