Posted in FotballNyheter

Referat: Vanvik – Nidelv (3-4)

Lørdag 15. oktober spilte Vanvik årets siste hjemmekamp mot serievinner Nidelv på Stadsbygda. Det skulle vise seg å bli en jevn kamp helt til siste slutt.

Etter 11 minutter får Lorns slått et innlegg som blir klarert av en Nidelv-spiller. Martin plukker opp klareringen utenfor 16-meteren og banker ballen i en nydelig bue over Nidelvs keeper. Dermed klarer Vanvik å ta ledelsen mot serievinneren. Dessverre skulle ikke ledelsen vare lenge. Bare minuttet etterpå klarer Nidelv å komme rundt på høyrekanten, og får slått et innlegg som en Nidelv-spiller på 5 meters hold setter enkelt i mål. I det 35. spilleminutt scorer Nidelv igjen. De kommer nok en gang til et innlegg som en annen Nidelv-spiller får satt rimelig enkelt i mål. Nidelv kommer for enkelt til innlegg kombinert med dårlig markering innenfor 16-meteren begge gangene.

Vanvik klarte å kjempe seg tilbake etter en god første omgang. Etter 52. minutter scorer Sondre på et innlegg fra Erling. Ifølge fotball.no var dette Sondre sitt første mål for Vanvik sitt A-lag. Gleden ble kortvarig, for bare minuttet etter kommer Nidelv igjen til innlegg på sin høyreside. Denne gangen ble innlegget slått ganske langt ut i feltet, men der kom det selvfølgelig en Nidelv-spiller løpende, og scorer.

Etter 84. minutter scorer Nidelv på straffe. Straffen var ifølge Morten Kilen billig, og dessuten skulle Nidelv blitt avblåst for hands rett før straffesituasjonen oppstod. En serievinner har som regel litt flyt, og det har de definitivt det denne dagen. På overtid får Vanvik en straffe etter at en Nidelv-spiller redder et skudd mot mål. Utrolig nok fikk ikke Nidelv-spilleren gult kort en gang. Men Martin setter straffen etter læreboka oppe i krysset. Vanvik får helt på tampen av kampen en corner. Corneren blir slått inn i feltet, og Vanvik får til en avslutning på mål. Ifølge Jan Audun Rømma er avslutningen i mål, men dessverre får ikke dommerne med seg det. Nok en gang fikk marginene imot Vanvik.

Vanvik spiller årets siste kamp på søndag borte mot Malvika. Vi takker for oppmøtet, og gleder oss til å spille flere kamper på Skavelmyra i 2023.

★★★ – Martin Buaune Fjeldvær
★★ – Lorns Finserås
★ – Erik Ramdal

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart