6. DIV: Utleira 2 – Vanvik 2 (6-3)
Posted in Nyheter

Da var det klart for første seriekamp i 6. Divisjon med Vanvik 2. Det var en veldig ivrig gjeng som tok ferga over til byen og de fleste møte opp til kamp 1 time og 45 minutter før kampstart.

Lagoppstilling:

Emil, Sondre – Marius E – Stian – Marius M, Rainer – PG – Martin, Mahmoud – Fredrik – Petter

Benken: Andreas, Bob, Ole og Emil R

Artig at det er 2 G16 spillere som er med og gjør en god figur. Utleira går opp i en 1-0 ledelse etter 7 minutter. Deretter er det litt stillingskrig. Utleira skårer 3 kjappe på 3 angrep fra det 20. Minutt til det 26. Minutt. Vanvik 2 har også sine sjanser, men får ikke hull på byllen. I det 36. Minutt derimot skårer Vanvik 2 assist av Mahmoud og Fredrik som skårer. Helt på tampen av første omgang skårer Utleira enda ett mål. Så stillingen til pause er 5-1. I pause er Vanvik gjengen enig i at andre omgangen skal gjennomføres på en bedre måte og at det er fullt mulig å skåre mange mål på Utleira laget. Vanvik går ut i 100, og etter 7 minutter kommer mål nr to. Fredrik skyter mot mål og keeper redder, men målsniken Bob har tatt turen inn i 16 meteren og setter returen i mål. Men i det 59. Minutt skårer Utleira ett mål til. Men direkte fra avspark omtrent så skårer Vanvik sitt 3. For kvelden. Det er Petter som skårer etter forarbeid av Rainer. Flere mål blir det ikke, men det er en del sjanser begge veier. Dessverre ble det tap for våre gutter, men det er ny sjanse på torsdag på Stadsbygd kunstgress klokka 20.00